Hoppa till sidans innehåll

Medlem


Vi välkomnar alla i klubben!

Du behöver inte vara ryttare eller hästägare. Har du bara intresse för vår verksamhet är du hjärtligt välkommen i Linköpings Fältrittklubb! För att delta i ridskoleverksamheten på Smedstad ridsportcenter måste du vara medlem i LFK.

Du som rider på ridskolan på Smedstad ridsportcenter och använder systemet Hippocrates får en sepatat faktura från LFK vid terminsstart.

Frågor gällande medlemsavgifter: This is a mailto link

Frågor gällande övriga avgifter för ridskolan: This is a mailto link

Medlemsavgifter 2020:

Senior 400 kr

Junior t.o.m. 18 år 300 kr

För att bli ny medlem/ förnya medlemskap i Linköpings Fältrittklubb ska du gå till inloggningssidan Hippocrates. Länk finns nedan. Där skapar du ett konto(viktigt att du är myndig, annars behöver kontohavaren vara målsman och därefter lägger man till barnet under familj).

https://academy.hippocrates.se/newMember.php?id=292

Medlemsavgiften faktureras via Hippocrates from 2020-02-10, Du som betalat in innan det har fått ett konto gjort till dig via administratör. Kontakta This is a mailto link för inloggningsuppgifter.

Du som skapat ett konto/ har ett konto sedan tidigare i Hippocrates kan logga in och kryssa i "föreningsmedlem"- så faktureras du din medlemsavgift för året. kontoägare loggar in här: https://academy.hippocrates.se

För 2021 och framåt går detta automatiskt och du behöver bara vänta in din faktura.

För att alla uppgifter ska stämma i föreningsregistret är det viktigt att inga fält lämnas tomma.

Vill du som målsman inte vara medlem är det viktigt att du bockar UR rutan som heter "föreningsmedlem" och istället sätter ditt barn som föreningsmedlem när du lagt till hen under familj.

Ryttare som är medlem och som löst licens för LFK har möjlighet att byta funktionärspass mot gratis tävlingsstarter. Läs om hur detta fungerar under funktionärer

Medlemsansvarig: Maja Johansson, This is a mailto link

 

Uppdaterad: 15 MAJ 2018 07:26 Skribent: Katarina Ingvarsson

Postadress:
Linköpings FRK - Ridsport
Smedstad Ridsportcenter, Ridsportallén 5
58597 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link