Hoppa till sidans innehåll

Medlem


LFK har ett eget loppisbord på Sveriges största hästloppis 28 november. Du kan vara med på bordet med hästrelaterade saker som du inte längre använde själv. Hur då? Läs här »


Vi välkomnar alla i klubben!

Du behöver inte vara ryttare eller hästägare. Har du bara intresse för vår verksamhet är du hjärtligt välkommen i Linköpings Fältrittklubb! För att delta i ridskoleverksamheten på Smedstad ridsportcenter måste du vara medlem i LFK.

Du som rider på ridskolan på Smedstad ridsportcenter och använder systemet Hippocrates får en sepatat faktura från LFK vid terminsstart.

Frågor gällande medlemsavgifter: This is a mailto link

Frågor gällande övriga avgifter för ridskolan: This is a mailto link

Medlemsavgifter 2021:

Senior 400 kr

Junior t.o.m. 18 år 300 kr

För att bli ny medlem/ förnya medlemskap i Linköpings Fältrittklubb ska du gå till inloggningssidan Hippocrates. Länk finns nedan. Där skapar du ett konto (viktigt att du är myndig, annars behöver kontohavaren vara målsman och därefter lägger man till barnet under familj).

https://academy.hippocrates.se/newMember.php?id=292

Medlemsavgiften faktureras via Hippocrates till den mail du kopplat till ditt konto.

Du som skapat ett konto/ har ett konto sedan tidigare i Hippocrates men som INTE var medlem föregående år, kan logga in och kryssa i "föreningsmedlem"- så faktureras du din medlemsavgift för året. kontoägare loggar in här: https://academy.hippocrates.se

För att alla uppgifter ska stämma i föreningsregistret är det viktigt att inga fält lämnas tomma.

Vill du som målsman vara medlem är det viktigt att du bockar i rutan som heter "föreningsmedlem" och sedan sätter ditt barn som föreningsmedlem när du lagt till hen under familj.

Medlemsansvarig: Maja Johansson, This is a mailto link

 

Uppdaterad: 15 MAJ 2018 07:26 Skribent: Katarina Ingvarsson

Postadress:
Linköpings FRK - Ridsport
Smedstad Ridsportcenter, Ridsportallén 5
58597 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelse@linkopingsf...