Hoppa till sidans innehåll
Foto: Picasa

Tävlingar


Linköpings fältrittklubb anordnar tävlingar i hoppning och dressyr på Smedstad ridsportcenter.

LFK vill erbjuda ett varierat utbud av tävlingar för att möta den efterfrågan som finns i regionen. Vi erbjuder i dagsläget regelbundna tillfällen till pay and jump för de som önskar träna under tävlingslika former på den nivå man själv önskar.

Klubbens medlemmar bjuds in flera gånger varje år in till klubbtävlingar i både dressyr och hoppning. Klubbmästare på ridskolehäst utses under höstens klubbtävling i hoppning respektive dressyr och klubbmästare på privathäst utses under de lokala inbjudningstävlingarna, även de under hösten.

För ryttare som kommit längre arrangeras lokala (*) och regionala (*) tävlingar för både ponny och ridhäst vår och höst. Under flera år har även LFK ansvarat för Finalen i dressyrelittävlingen; LiveArena & DressagePower Grand Prix Tour.

Det finns en tävlingskommitté som ansvarar för tävlingsarrangemangen tillsammans med klubbens medlemmar. För att kunna erbjuda täta träningsmöjligheter i form av pay and jump samt arrangera nationella tävlingar tar klubben även hjälp av vår samarbetspartner HSOAB.

Vårt mål är att erbjuda välarrangerade tävlingar på alla nivåer för både nybörjare och elit. Välkomna!

    

 Sök våra tävlingar i tävlingsdatabasen.  

Kontakt:This is a mailto link

Uppdaterad: 11 SEP 2018 17:58 Skribent: Katarina Ingvarsson

Postadress:
Linköpings FRK - Ridsport
Smedstad Ridsportcenter, Ridsportallén 5
58597 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelse@linkopingsf...