LFK-Cup Omgång 2 med KM i Dressyr

Vi i Linköpings Fältrittklubb bjuder in våra medlemmar till LFK-cup omgång 2. Årets version av LFK-cup går i två omgångar, en i hoppning och en i dressyr. Vi avslutar nu med dressyren som går av stapeln den 26 november på Smedstads Ridsportcenter. För att bli årets vinnare av LFK-cup behöver du ha deltagit i båda omgångarna. Givetvis går det att delta i denna omgång även om du missade första, för att tävla om titeln som klubbmästare i Dressyr 2022. Tävlingen anordnas i stora ridhuset. Framridning i lilla ridhuset. Första start 09.00.
 
I samband med LFK-cup kommer vi även att utse LFK:s Klubbmästare i Dressyr för 2022. Både för Lektionsryttare och Privatryttare.
 
Följande klasser kommer att gå, i samtliga klasser kommer en Klubbmästare att koras:
Klass 1: Ridskolehäst LC:1 & LB:1
Klass 2: Ridskoleponny kat D Märke 2 & 3 samt LC:1
Klass 3: Ridskoleponny kat C Märke 2 & 3 samt LC:1
Klass 4: Ridskoleponny kat A+B Märke 2 & 3 samt LC:1
 
Klass 5: Privathäst LC:1, LB:1 samt LA:1
Klass 6: Privatponny kat D Märke 3, LC:1, LB:1 samt LA:1
Klass 7: Privatponny kat C Märke 3, LC:1, LB:1 samt LA:1
Klass 8: Privatponny kat A+B Märke 3, LC:1, LB:1 samt LA:1
 
Vinnare i respektive klass är den med högst procentsats, oberoende av vilket program som rids. Privatryttarna kommer att starta först under dagen, prisutdelning för dessa sker innan ridskoleryttarnas klasser startas.
Prisutdelningen för LFK-cup vinnarna kommer att ske på årsmötet i februari.
 
Anmälan:
Om du är ridskoleryttare:
Anmälan sker via Hippocrates, önska 3 hästar. Anmälan öppnar 2/11. Du väljer själv det program du vill rida utifrån de starter/kval du gjort innan. Är du med för första gången så pratar du med din ridlärare eller Lina Johansson (lina.johansson@hsoab.se) om vilket program som är lämplig för just dig. Du är inte garanterad att få någon av dina önskehästar men vi gör vad vi kan för att du ska få några av dem. Önskar du ingen häst får du en av dem som blir över efter lottning till övriga ryttare. All betalning sker via Hippocrates, startavgift 50kr samt hästhyra 180kr.
 
Om du är privatryttare:
Anmäler via denna länk: https://forms.gle/NFe1XJ7ngmUHsjkT6
Startavgift 50kr betalas via swish 123 511 6660 till Linköpings Fältrittklubb före start. Ange CUP, ryttare+häst. Betalning ska uppvisas i sekretariatet innan start.
Sista anmälningsdag är den 21 november. Startlistor och Funktionärslistor presenteras via hemsidan samt i evenemanget på FB senast 24/11.
 
Funktionärer:
Alla som medverkar förväntas hjälpa till som funktionärer. I samband med att startlistorna kommer ut kommer även en funktionärslista presenteras där du kan se de tider du förväntas hjälpa till samt vilket uppdrag du kommer att ha. Är man under 13 år ska vuxen finnas med och göra uppdraget tillsammans med barnet. Är man över 13 år gör man det själv (man får inte låta någon annan ta sitt pass som tex förälder eller kompis).
 
Vid frågor och funderingar mejla till ordforande@linkopingsfaltrittklubb.se