LFK-Cup och KM

Linköpings Fältrittklubb, i samarbete med Lejonfastigheter och HSOAB, bjuder in alla medlemmar till LFK-cup omgång 1.

Årets version av LFK-cup kommer att gå i två omgångar, en i hoppning och en i dressyr. Vi börjar med hoppningen som går av stapeln den 6 juni (nationaldagen) på Smedstad Ridsportcenter. Vid fint väder anordnas tävlingen på lilla ridbanan bakom ridhuset, i annat fall anordnas den i stora ridhuset. Framhoppning i stora ridhuset. Första start kl 9.30.

Cafévagnen kommer att vara öppen så kom och häng, ta en fika och titta på hoppning!

Startlista » 

Funktionärslista »

Dressyren kommer att gå 2 september. För att bli årets vinnare av LFK-cup behöver du delta i båda omgångarna.

I samband med LFK-cup kommer vi även att utse LFK:s Klubbmästare i Hoppning för 2023, både för Lektionsryttare och Privatryttare.

ALL INFORMATION FINNS I INBJUDAN – LÄS INNAN DU ANMÄLER DIG!

Anmälan:
För ridskoleryttare:
Anmälan sker via Hippocrates, önska 3 hästar. Anmälan öppnar tisdag 16:e maj kl 18.00.
Du väljer själv din höjd utifrån de starter/kval du gjort innan. Är du med för första gången så pratar du med din ridlärare eller Lina Johansson (lina.johansson@hsoab.se) om vilken höjd som är lämplig för just dig. Du är inte garanterad att få någon av dina önskehästar men vi gör vad vi kan för att du ska få någon av dem. Önskar du ingen häst får du en av dem som blir över efter lottning till övriga ryttare. All betalning sker via Hippocrates, startavgift 50 kr samt hästhyra 180 kr.

För privatryttare:
Anmälan sker via denna länk: https://forms.gle/myxPnniibAarLrQt7
Startavgift 50 kr/start betalas via swish 123 511 6660 till Linköpings Fältrittklubb före start. Ange CUP, höjd, ryttare+häst. Betalning ska uppvisas i sekretariatet innan start.
Vid ankomst; parkering sker på grusparkeringen vid vägen, följ sedan skyltar.
Alla ska hjälpa till att plocka undan banan efter sista avslutade ritt och sedan väntar prisutdelning!

Sista anmälningsdag är måndag 29 maj. Startlistor och funktionärslistor presenteras via hemsidan samt i evenemanget på Facebook senast lördag 3 juni.

Alla som medverkar förväntas hjälpa till som funktionärer. I samband med att startlistorna kommer ut kommer även en funktionärslista presenteras där du kan se de tider du förväntas hjälpa till samt vilket uppdrag du kommer att ha.

Välkomna till en rolig och intensiv dag!

Vid frågor och funderingar, mejla till pionjar.us@outlook.com