Många människor med ryggen mot kameran tittar på Ingelas för körkort bil med släp.

Ingelas för körkort och LFK

Medlem i LFK – boka in 22 augusti 2024 för gratis släpkväll på Smedstad Ridsportcenter!!!

Nu är datumet satt för nästa släpkväll tillsammans med Ingelas för körkort. Den 22 augusti kl. 17.00 kör vi lite teori och sen tränar vi på att backa med släp. Endast för medlemmar!

Släpaktiviteten är kostnadsfri och dessutom får medlemmar som deltar på släpkvällen 15 % rabatt på utbildningspaket hos Ingelas för körkort!! Erbjudandet gäller endast under släpkvällen och köpet/bokningen görs på plats med swish.

Kvällen börjar med ett kortare teoripass i stora konferensen på Smedstad Ridsportcenter. Sedan går vi ut och genomför säkerhetskontroll på era/vårt ekipage. Och övar backning och får tips om hur man kan tänka för att det ska bli så enkelt som möjligt.

Det kommer självklart vara möjligt att ställa frågor om vad man får köra på sitt körkort. Och har ni med era registreringsbevis för bil och släp så kan ni också få svar på vilken körkortsbehörighet som krävs för just det ekipaget.

Önskar ni köpa något av utbildningspaketen för körkortsbehörigheterna BE eller B96 så erbjuder Ingelas för körkort 15% rabatt på våra ordinarie priser. I dessa paket ingår, utöver ”släpkvällen”, teorimaterial för vald behörighet, ytterligare manöverträning inklusive funktionsbeskrivning, 1 körlektion i trafik samt att ni får låna vårt ekipage till 1 körprov.

Du behöver ha B-körkort för att kunna ta de här behörigheterna.

Efter genomförd utbildning klarade 97,5% av eleverna som gått kursen hos Ingelas för körkort uppkörningen på första försöket under 2022.

Tillsammans med vår partner Ingelas för körkort erbjuds våra medlemmar rabatterade handledar/introduktionsutbildningar och gratis släpkvällar med efterföljande rabatt på släputbildningar.

5/9 2023 hade vi introduktionutbildning för våra medlemmar på vår egen anläggning,  Smedstad Ridsportcenter. Det var mycket populärt. Smidigt att gå på ”hemmaplan” 🙂

Vi har också erbjudit våra medlemmar gratis släpkväll. Deltagarna fick sedan 15% rabatt på släputbildning för behörighet utökad B samt BE-kort.

Ingelas för körkort kan stoltsera med att 97,5% av eleverna som gått kursen hos Ingelas för körkort klarade uppkörningen på första försöket under 2022.

Fler tillfällen kommer så håll ögonen öppna här och på LFK’s sociala medier!

Kontaktuppgifter till Ingelas för körkort: info@ingelas.se eller 013-311190.