Övre raden: Alma, Natalie, Olivia, Joline, Saga och Alice. Nedre raden: Natalie, Adriana, Moa och Malva. Elsa och Emmy var inte med då bilden togs.

Bilden är på styrelsen för 2023. Bild på styrelsen för 2024 kommer framöver.

Ungdomssektionen i Linköpings Fältrittklubb kallas Pionjär. Pionjär anordnar aktiviteter för barn och ungdomar på Smedstad Ridsportcenter. Deras aktiviteter marknadsförs oftast på anslagstavlan på stalltorget eller på deras Instagramkonto.

Är du en bland LFKs ungefär 400 medlemmar i åldern 0-26 år så är du medlem i Pionjär.

Pionjär står för en trygg stallmiljö och har arbetet fram ledorden: Samarbete, Förebilder, Engagemang, Positivitet och Respekt. Flera av klubbens ungdomar har genomgått ungdomsledarkursen eller förberedande ungdomsledarkurs vilket gör dem extra förberedda att möta barn och unga i stallmiljön. Mer än en gång har de fått motta pris som årets ungdomssektion i Östergötland av Östergötlands Ridsportförbund.

Under åren har ungdomssektionens styrelse arrangerat många aktiviteter för klubbens barn och unga. De arrangerar ”Vi i stallet”-tävlingen, har grillkvällar, spökkvällar, ordnar Team Work Cup och mycket mer. 

Varje år planerar de och genomför en bejublad Luciashow. Den brukar dra ungefär 300 personer på läktaren och engagerar upp till 40 barn. Ett gigantiskt arrangemang som Pionjärs styrelse har huvudansvaret för.

Följ Pionjär på instagram!

Kontakta oss på pionjar.smedstad@gmail.com

Vi ses i stallet!