Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen-Pionjär


Ungdomssektionen i Linköpings Fältrittklubb kallas Pionjär. Pionjär anordnar aktiviterer för barn och ungdomar på Smedstads ridsportcenter. Deras aktiviteter marknadsförs oftast på anslagstavlan på stalltoget eller på deras Instagram-konto.

Är du en bland LFK:s ungefär 400 medlemmar i åldern 0-26 år så är du medlem i Pionjär. 

Pionjär står för en trygg stallmijlö och har arbetat fram ledorden: samarbete, förebilder, engagemang, positivitet och respekt. Flera av klubbens ungdomar har genomgått ungdomsledarkursen eller förberedande ungdomsledarkurs vilket gör dem extra förberedda att möta barn och unga i stallmiljön. Mer än en gång har de fått motta pris som årets ungdomssektion i östergötland av Östergötlans ridsportsförbund.

Bild ovan: TWC 2019

Under åren har ungdomssektionens styrelse arrangerat många aktiviteter för klubbens barn och unga. De arrangerar ”Vi i stallet tävlingen”, har grillkvällar, spökkvällar, ordnar Team Work Cup. Deras arrangemang grundar sig i ”Trygg i stallet”. 

Varje år planerar de och genomför en bejublad luciashow. Den brukar dra ungefär 300 personer på läktaren och engagera upp till 40 barn. Ett gigantiskt arrangemang som ungdomssektionens styrelse har huvudansvaret för.

Följ oss på Instagram @ungdomssektionen_pionjar

eller facebook: pionjär us

Kontakt: This is a mailto link

Vi ses i stallet!

 

Uppdaterad: 11 AUG 2018 09:47 Skribent: Maria Grundström

Postadress:
Linköpings FRK - Ridsport
Smedstad Ridsportcenter, Ridsportallén 5
58597 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelse@linkopingsf...