Fotograf: Åsa Murhed

LFK är en klubb som utvecklar en av Sveriges största idrotter där män, kvinnor, unga och gamla tävlar på lika villkor. Ridsporten har högst andel kvinnor av alla Sveriges idrottsförbund och är en av de största idrotterna för funktionsvarierade.

Vi organiserar samtliga ridskoleelever på Smedstad Ridsportcenter, där vi har vår verksamhet. Vi har även privatryttare som medlemmar. Linköpings Fältrittklubb arbetar fokuserat med att vara en hållbar förening, ur socialt, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Allt arbete i klubben utförs ideellt.

  • Klubben har ca 900 medlemmar.
  • Smedstad Ridsportcenter besöks av cirka 2500 personer varje vecka.
  • Runt 18 000 personer besöker anläggningen i samband med tävlingar varje år. 

Vi erbjuder flera olika möjligheter till samarbete och exponering av er verksamhet:

Hindersponsring
Linköpings Fältrittklubb arrangerar hopptävlingar och andra event där ditt företag erbjuds exponering i form av ett eget hinder. Hindret används frekvent på våra hopptävlingar och arrangemang under 2 års tid. Sponsringen kan ske i form av:

  • Ett eller flera hinder med företagets logga på infångarstöd och/eller planka, från 8000kr
  • Ett eller flera specialdesignade hinder i önskad färg och logotyp enligt offert.

Reklamplats på befintligt hinder
Du kan också välja att låta ditt företag synas på ett befintligt hinder under tävling. Då monterar vi din logotyp på infångarstöd och/eller planka på ett eller flera hinder som vi har i klubben. Priser:

  • Under en tävling från 1000kr.
  • Under en tävlingssäsong från 4000kr.

Sponsra en klass
Du kan också sponsra en klass under en tävling. Guld, Silver eller Bronspaket. Segertäcke, schabrak, lindor m.m. med ditt företags logotyp delas ut som pris i din klass. Representanter för företager får gärna vara med på  banan och dela ut priserna i klassen. Ditt företag presenteras också av speakern under tävlingarna samt syns i startlistorna. Du har också möjlighet att exponera företaget med beachflaggor eller liknande. Från 2995 kr.

Hederspriser
Har du reklamprodukter till våra tävlingar? Allt från relfexer och vattenflaskor att lägga i en goodiebag till finare heders- och meetingpriser. Alla förslag är välkomna!

Annonsplats i ridhuset
Önskar ditt företag synas alla dagar i veckan hela året? Då kan du välja att beställa en reklamskylt till stora ridhuset. Detta alternativ utförs i samarbete med HSOAB, företaget som driver verksamheten på Smedstad Ridsportcenter. Pris: 10 000 kr/år

Hemsida och Sociala medier
Alla långvariga sponsorer finns med på klubbens hemsida. Du har möjlighet att rikta specialerbjudanden till medlemmarna via hemsidan och/eller via våra nyhetsbrev som skickas ut till alla medlemmar. Vi kan också presentera sponsorer genom inlägg på våra sociala medier. Klubben är aktiv på Facebook och Instagram.

VIP
På en del av våra tävlingar har vi en VIP-läktare. Dit är du som sponsrar aktuell tävling välkommen att mingla med de tävlande. Härifrån har du en fin utsikt över tävlingsbanan. Här serveras alltid någon form av tilltugg och dryck.

Hoppas du vill bli en av oss!
Varmt välkommen att höra av dig till: sponsor@linkopingsfaltrittklubb.se