Skäck hoppar över handlesbankenhinder - hästar leds framför skyltvägg på Smedstad Ridsportcenter.

Visa upp ditt företag på vår fantastiska anläggning

LFK är en klubb som utvecklar en av Sveriges största idrotter där män, kvinnor, unga och gamla tävlar på lika villkor. Ridsporten har högst andel kvinnor av alla Sveriges idrottsförbund och är en av de största idrotterna för funktionsvarierade.

Vi organiserar samtliga ridskoleelever på Smedstad Ridsportcenter, där vi har vår verksamhet. Vi har även privatryttare som medlemmar. Linköpings Fältrittklubb arbetar fokuserat med att vara en hållbar förening, ur socialt, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Allt arbete i klubben utförs ideellt.

  • Klubben har ca 900 medlemmar.
  • Smedstad Ridsportcenter besöks av cirka 2500 personer varje vecka.
  • Runt 18 000 personer besöker anläggningen i samband med tävlingar varje år. 

Vi erbjuder flera olika möjligheter till samarbete och exponering av er verksamhet. Kom gärna med egna förslag! 
Hör av dig till: sponsor@linkopingsfaltrittklubb.se

Olika bra sätt att synas ihop med oss:

Annonsplats i ridhuset
Önskar ditt företag synas alla dagar i veckan hela året? Då kan du välja att beställa en reklamskylt till stora ridhuset. Detta alternativ utförs i samarbete med HSOAB, företaget som driver verksamheten på Smedstad Ridsportcenter. Pris: 11 500 kr/år (2023)

Hemsida och Sociala medier
Alla långvariga sponsorer finns med på klubbens hemsida. Du har möjlighet att rikta specialerbjudanden till medlemmarna via hemsidan och/eller via våra nyhetsbrev som skickas ut till alla medlemmar. Vi kan också presentera sponsorer genom inlägg på våra sociala medier. Klubben är aktiv på Facebook och Instagram.

Namnge en klass
Ju mer du väljer att sponsra med desto högre klass får ditt företag namnge. Högre klass – mer publik. Vi har som policy att delar av pengarna går till välgörande ändamål! Vid klassponsring brukar reklamplats på startlistor, sociala medier och affischer på anläggningen samt omnämnande av speaker ingå. Prispengar och hederspriser delas ut i företagets namn vid prisutdelning. Med priser från det egna företaget synliggörs ni lite extra. Representanter för företagen får gärna vara med och dela ut priserna i klassen. 

Hederspriser
Våra tävlande blir glada för priser. Bidra med reklamprodukter, bra grejer till häst och ryttare, eller något annat. Alla förslag är välkomna!

Funktionärsfika
Alla tävlingar kräver ett stort gäng engagerade funktionärer. Och de behöver energi 🙂 Bidra med frukt, bullar, bröd, pålägg, dryck, godis. Vi blir alla jätteglada för bidrag till våra fantastiska funktionärer. Det kan också vara saker till vårt funktionärslotteri.

Hindersponsring
Linköpings Fältrittklubb arrangerar hopptävlingar och andra event där ditt företag erbjuds exponering i form av ett eget hinder. Hindret används frekvent på våra hopptävlingar och ibland även på andra arrangemang. Sponsringen kan ske i form av:

  • Ett eller flera hinder med företagets logga på infångarstöd och/eller planka.
  • Ett eller flera specialdesignade hinder i önskad färg och logotyp enligt offert.

Reklamplats på befintligt hinder
Du kan också välja att låta ditt företag synas på ett befintligt hinder under tävling. Då monterar vi din logotyp på infångarstöd och/eller planka på ett eller flera hinder som vi har i klubben.

VIP
På en del av våra tävlingar har vi en VIP-läktare. Dit är du som sponsrar aktuell tävling välkommen att mingla med de tävlande. Härifrån har du en fin utsikt över tävlingsbanan. Här serveras alltid någon form av tilltugg och dryck.

Hoppas du vill bli en av oss!
Varmt välkommen att höra av dig till: sponsor@linkopingsfaltrittklubb.se