Våra samverkanspartners

Smedstad Ridsportcenter är en utmärkt plats för ditt företag att visa upp sitt namn! Samtidigt stöttar ni klubbens ideella verksamhet – stort tack för det! Läs om hur du kan vara med här »
Och varmt välkommen att höra av dig till oss på sponsor@linkopingsfaltrittklubb.se

Vi var med på DressagePower Horse Show 2023 »

Här presenterar vi de som valt att samverka med Linköpings Fältrittklubb. Bra val 🙂

Hööks logga.

Hööks i Linköping är en stor samarbetspartner för klubben och våra medlemmar. Vi marknadsför deras olika kampanjer i våra sociala medier och på anläggningen så att ingen ska missa när det är något på gång. Vi har 1-2 klubbkvällar per år med superpriser för våra medlemmar. De bidrar också till våra tävlingar på olika sätt.

Lejonfastigheter är med och bidrar till våra ungdomars arrangemang. De är huvudsamarbetspartner till LFK-cup, som i huvudsak arrangeras av vår ungdomssektion, Pionjär.

Det uppmärksammas naturligtvis i våra olika kanaler. De får också bilder från oss att använda i sina kanaler.

Årligen arrangerar Ungdomssektionen Pionjär TeamWorkCup. Då bjuds alla barn och ungdomar i klubben in till att lära känna varandra, leka och samarbeta i ett helt dygn. I år, 2024, genomförs TeamWorkCup i samarbete med Länsförsäkringar Östgöta. Stort tack för att ni bidrar!

Våra ideellt arbetande funktionärer jobbar ofta långa pass under våra tävlingar. Vi köper in energipåfyllning från Cloettabutikerna i Gamla Linköping och Ljungsbro. De har mycket förmånliga priser 🙂

BMR stöttar oss i samband med tävlingar som varar över flera dagar och kräver mobilboxar. I samband med det uppmärksammas de naturligtvis på flera olika sätt av oss.

Strawberry hjälper oss med bra boende till våra domare och tävlande när vi har tävlingar över flera dagar. På The Box och Ekoxen. Lyxigt för domarna och bra marknadsföring för hotellkedjan 🙂

Plantagen i Linköping hjälper oss med att göra anläggningen och tävlingsbanorna fina vid större tävlingar. Såå uppskattat hos publik, tävlande och oss, som får se vilka fina växter Plantagen erbjuder 🙂 

Tillsammans med Ingelas för körkort erbjuder vi olika kurser till bra pris för våra medlemmar. Till exempel introduktionsutbildning och utbildningspaket för släpbehörighet. Håll ögonen öppna!

Murhedinfo hjälper klubben med foton, affischer till tävlingar, godis till funktionärer mm.

Voky har hand om våra klubbkläder och andra klubbprodukter. Gå in på vår sida hos dem och se vad du kan köpa. Utöver det som finns i butiken har massor med produkter att tillverka på beställning. 

Vår allra närmsta och största samverkanspartner är Haga Stall & Omsorg. De har, tillsammans med klubben, hand om verksamheten på Smedstad Ridsportcenter. Inför och under tävling hjälper de bland mycket annat till med harvning av ridbanorna.

Nedanstående företag har valt att synas hos oss året runt genom att ha en skylt i vårt stora, välbesökta ridhus. Smart!

Några företag har också valt att exponeras särskilt under hopptävlingar genom att , med vår hjälp, skaffa hinder med den egna loggan på. Ett kul sätt att synas!

Följande företag är ofta med och visar upp sitt företag i samband med våra tävlingar, till exempel genom att presentera en klass, bidra med hederspriser eller peppa funktionärer. Företagen presenteras då, beroende på hur de bidrar, i startlistor, i appen Equipe, på affischer på anläggningen, i våra sociala medier och omtalas av vår speaker. De kan också välja att vara med som utställare.

Varför de är med? För att de uppskattar den marknadsföring det ger dem 🙂 

Seniora dressyrtanter logga