Medlemsskap

Vi välkomnar alla i klubben!

Du behöver inte vara ryttare eller hästägare. Har du bara intresse för vår verksamhet är du hjärtligt välkommen i klubben! Vill Du, finns det alltid något som även du kan bidra med. För att delta i ridskoleverksamheten måste du vara medlem i fältrittklubben.

Medlemsavgifter:

Senior 350 kr

Junior t.o.m. 18 år 250 kr

Stödmedlem 150 kr

Tre medlemmar i samma familj: 100 kr rabatt.

Fyra medlemmar i samma familj: 200 kr rabatt.

Fem medlemmar i samma familj: 300 kr rabatt.

Exempel 1: Ett barn och två vuxna i samma familj: 350 kr + 350 kr + 250 kr - 100 kr är 850 kr.

Exempel 2: Fyra barn i samma familj: 250 kr + 250 kr + 250 kr + 250 kr - 200 kr är 800 kr.

Medlemsavgift betalas till klubbens bankgiro 284-4462.

Ange för- och efternamn, personnummer (alla tio siffror), adress, e-post, telefonnr och gärna mobilnr på alla som ska vara medlemmar i familjen. Om medlemsavgift betalas över internet, lämna uppgifterna i cafeterian eller skicka dem med mail till This is a mailto link

Alla uppgifter enl ovan är VIKTIGT att vi får in, för att ni ska få den trevliga tidningen Häst & Ryttare, för försäkringen som vi har för Er eller för att få vår familjerabatt och för att vi är skyldiga att ha ordning på vårt medlemsregister.

Ryttare som är medlem och som löst licens för LFK tävlar gratis med en häst per klass på klubbens tävlingar. OBS! Detta gäller tävlingar på lokal nivå eller högre, ej klubbtävlingar!

Medlemsansvarig: Gunbritt Ericsson This is a mailto link

Uppdaterad: 15 MAJ 2018 07:26