Medlemsskap

Vi välkomnar alla i klubben!

Du behöver inte vara ryttare eller hästägare. Har du bara intresse för vår verksamhet är du hjärtligt välkommen i Linköpings fältrittklubb! Vill Du, finns det alltid något som även du kan bidra med. För att delta i ridskoleverksamheten måste du vara medlem i LFK.

Medlemsavgifter 2019:

Senior 400 kr

Junior t.o.m. 18 år 300 kr

Stödmedlem 150 kr

Tre medlemmar i samma familj: 100 kr rabatt.

Fyra medlemmar i samma familj: 200 kr rabatt.

Fem medlemmar i samma familj: 300 kr rabatt.

Exempel 1: Ett barn och två vuxna i samma familj: 300 kr + 400 kr + 400 kr - 100 kr är 1100 kr.

Exempel 2: Fyra barn i samma familj: 300 kr + 300 kr + 300 kr + 300 kr - 200 kr är 1000 kr.

Medlemsavgift betalas till klubbens bankgiro 284-4462.
Rider du på Smedstad ridsportcenter och betalar din terminsavgift via horsemanager finns medlemsavgiften med på fakturan för ridlektionerna.

Ange för- och efternamn, personnummer (alla tio siffror), adress, e-post, telefonnr och gärna mobilnr på alla som ska vara medlemmar i familjen. Om medlemsavgift betalas över internet, lämna uppgifterna i cafeterian eller skicka dem med mail till This is a mailto link

Alla uppgifter enl ovan är VIKTIGT att vi får in, för att ni ska få den trevliga tidningen Häst & Ryttare, för försäkringen som vi har för Er eller för att få vår familjerabatt och för att vi är skyldiga att ha ordning på vårt medlemsregister.

Ryttare som är medlem och som löst licens för LFK har möjlighet att byta funktionärspass mot gratis tävlingsstarter.  Mer om hur detta fungerar kan du läsa om under funktionärer. Anmäl ditt intresse till This is a mailto link

Medlemsansvarig: Gunbritt Ericsson This is a mailto link

Uppdaterad: 15 MAJ 2018 07:26 Skribent: Katarina Ingvarsson