Välkommen till Linköpings Fältrittklubb!

Vår verksamhet vänder sig till alla barn, ungdomar och vuxna oavsett bakgrund och förutsättningar.

Vi erbjuder nära och utvecklande fritid för ryttare och intresserade med aktiviteter för gemenskap, motion och tävling.

Verksamheten bedrivs på Smedstad Ridsportcenter, som ligger i natursköna Tinnerö Eklandskap i utkanten av Linköping. Här arbetar vi tillsammans med Haga Stall och Omsorg, som driver ridskolan på Ridsportcentret.
På centret har även Linköpings Akademiska Ridklubb, LARK, sin verksamhet.

Linköpings fältrittklubb vill ge fler möjlighet att uppleva samspelet mellan människa och häst.

Följ Linköpings Fältrittklubb på facebook eller instagram.

Profilkläder

Ni kan beställa fina kläder med Linköpings Fältrittklubbs logga på hos ProfilPartner. Det finns mycket bra att välja på för både barn och vuxna. Till vår sida hos ProfilPartner »

Information om LFK
. (PDF-dokument)