Hoppa till sidans innehåll

Tävla lag för Linköpings fältrittklubb


Linköpings fältrittklubbs lag i allsvenskan är under uppbyggnad. Målet för 2020 är att ha lag i dressyr och hoppning för både ponny och ridhäst i div II och III. Kanske visar det sig att vi även kommer tävla div I.

2019 hade LFK div III lag i hoppning för både ponny och ridhäst. I div II fanns ett ponnylag i hoppning och ett dressyrlag för häst.

   

Varje lag kommer att ha en fri träning på Smedstad ridsportcenter före första tävlingsomgången. Vi kommer också att träffas för att prata oss samman, lägga upp taktik och strategier samt fika/äta något gott.

Linköpings fältrittklubb står för laganmälningskostnaden och ryttaren betalar endast sin egen startavgift.

För att tävla för oss ska du vara medlem i föreningen innevarande tävlingsår samt ha löst tävlingslicens för LFK.  Dessutom ska du vara aktiv i klubbens tävlingsarangemang och hjälpa till som funktionär på någon lokal, regional eller nationell tävling som LFK anordnar på Smedstad ridsportcenter varje termin .

Du ska vara beredd att delta i alla tre omgångar som respektive lag är aktuellt för. I hopplagen är det fyra ryttare som tävlar varje omgång och i dressyrlagen tre ryttare, här kan det vara bra att ha en extraryttare som reserv. Om flera ryttare är intresserade deltar du som lagmedlem även om du inte får tävla varje omgång. Då följer du med som support till laget. Under tävlingen bär din häst LFK:s vita schabrak med LFK:s logga som du får låna för att använda i allsvenskan. Du lämnar tillbaka schabraket helt och avborstat efter sista omgången.

Du ska följa klubbens värdegrund. I LFK:s värdegrund står att i klubben blir alla sedda och känner sig trygga, att vi har en positiv syn på varandra och verksamheten, att vi arbetar aktivt för att förebygga alla former av utanförskap och att vi verkar vi för god hästhållning. 

Tävlingsdatum och plats 2020

Regler för dressyr - och hoppallsvenskan

Läs mer om LFK lag i allsvenskan

Anmäl ditt intresse

Har du frågor om LFK:s lag i allsvenskan? Mejla då till Maria på This is a mailto link

Uppdaterad: 06 JAN 2020 19:42 Skribent: Maria Grundström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Linköpings FRK - Ridsport
Smedstad Ridsportcenter, Ridsportallén 5
58597 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link