Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer


Välkommen som funktionär på LFK:s tävlingar på Smedstad Ridsportscenter. I länken nedan presenteras några vanliga funktionärsuppdrag. Du är alltid välkommen att hjälpa till en kortare eller längre tid. Det finns uppgifter för alla! Och det är roligt att vara med!

Som funktionär anmäler du dig  i funktionärsfiket som vanligtvis är i personalmatsalen. Skriv upp dig på närvarolistan. Om du inte hittar kan du fråga i sekretariatet som ligger i entrén till Smedstad Ridsportscenter. 

Under ditt funktionärsskap har du tillgång till fika i funktionärsfiket som vanligtvis finns i teorisalen vid omklädningsrummen. Om du funktionerar längre pass bjuder LFK även på lunch.

Anmäl ditt funktionärsskap till This is a mailto link

Tävla gratis

Du som är medlem i LFK och är intresserad av att tävla på Smedstad Ridsportcenter har möjlighet att göra detta gratis i utbyte mot att du före start funktionerat under någon av våra tävlingar.

  1. Anmäl ditt intresse att funktionera minst en vecka före tävlingen till This is a mailto link
  2. Anmäl din funktionärsnärvaro till funktionärsavsvarig som finns vid sekretariatet.
  3. Funktionera ett pass á ca 3-4 h.
  4. Gäller tävlingar på lokal nivå eller högre, ej klubbtävlingar! 

 

I vår Funktionärsbeskrivning kan du läsa mer om vad det är att vara LFK funktionär, vilken erfarenhet du behöver, vilka sysslor som finns att välja på och vad de innebär. Välkommen!

Uppdaterad: 12 MAR 2018 19:18 Skribent: Maria Grundström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Linköpings FRK - Ridsport
Smedstad Ridsportcenter, Ridsportallén 5
58597 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link