Hoppa till sidans innehåll

Bli sponsor


Här läser du om olika sätt att stödja och samarbeta med Linköpings Fältrittklubb, LFK.

LFK är en klubb som utvecklar en av Sveriges största idrotter där män, kvinnor, unga och gamla tävlar på lika villkor. Ridsporten har högst andel kvinnor av alla Sveriges idrottsförbund och är en av de största idrotterna för funktionsvarierade.

Vi organiserar samtliga ridskoleelever på Smedstad Ridsportcenter, där vi har vår verksamhet. Vi har även privatryttare som medlemmar. Linköping Fältrittklubb arbetar fokuserat med att vara en hållbar förening, ur socialt, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Allt arbete i klubben utförs ideellt.

• Klubben har cirka 800 medlemmar.
• Smedstad Ridsportcenter besöks av cirka 2500 personer varje vecka.
• Runt 18 000 personer besöker anläggningen i samband med tävlingar varje år.

Vi erbjuder flera olika möjligheter till samarbete och exponering av er verksamhet.

Mörkt klädd ryttare på brun häst galopperar mot ett Handelsbanken-hinderBidra gärna med ett sponsorhinder, precis som Handelsbanken gjort.

Hindersponsring
Linköpings Fältrittklubb arrangerar hopptävlingar och andra event där ditt företag erbjuds exponering i form av ett eget hinder. Hindret används frekvent på våra hopptävlingar och arrangemang under 2 års tid. Sponsringen kan ske i form av:

  • Ett eller flera hinder med företagets logga på infångarstöd och/eller planka, från 8000 kr.
  • Ett eller flera specialdesignade hinder i önskad färg och logotyp enligt offert.

Reklamplats på befintligt hinder
Du kan också välja att låta ditt företag synas på ett befintligt hinder under tävling. Då monterar vi din logotyp på infångarstöd och/eller planka på ett eller flera hinder som vi har i klubben. Priser:

  • Under en tävling från 1000 kr.
  • Under en tävlingssäsong från 4000 kr.

Sponsra en klass
Du kan också sponsra sponsra en klass under en tävling. Guld, Silver eller Bronspaket. Segertäcke, schabrak, lindor mm med ditt företags logotyp delas ut som pris i din klass. Representant för företaget får gärna vara med på banan och dela ut priserna i klassen. Ditt företag presenteras också av speakern under tävlingarna. Och syns i startlistor. Du har också möjlighet att exponera företaget med beachflaggor eller liknande. Från 2995 kr.

Skimmelhäst med täcke, schabrak, putsduk och lindor.

Bronspaket

Bronspaketet innehåller täcke, schabrak, putsduk och lindor med din företagslogga.

Skimmelhäst med täcke, ryktpåse, schabrak, lindor och vattenflaska.

Silverpaket

Silverpaketet innehåller täcke, ryktpåse, schabrak, lindor  och vattenflaska med din företagslogga.

Brun häst med guldtäcke.

Guldpaket

Guldpaketet innehåller brons-, silver- och guldtäcke.


Hederspriser

Har du reklamprodukter att till våra tävlingar? Allt från reflexer och vattenflaskor att lägga i en goodiebag till ryttarna till finare heders- och meetingpriser. Alla förslag är välkomna!

Annonsplats i ridhuset
Önskar ditt företag synas alla dagar i veckan hela året? Då kan du välja att beställa en reklamskylt till stora ridhuset. Detta alternativ utförs i samarbete med HSOAB, företaget som driver ridskoleverksamhet mm på Smedstad Ridsportcenter. Pris 10 000 kr/år.

Hemsida och sociala medier
Alla långvariga sponsorer finns med på klubbens hemsida. Du har möjlighet att rikta specialerbjudanden till medlemmarna via hemsidan och/eller via våra nyhetsbrev som skickas ut till alla medlemmar. Vi kan också presentera sponsorer genom inlägg på våra sociala medier. Klubben är aktiv på Facebook och Instagram.

VIP
På en del av våra tävlingar har vi en VIP-läktare. Dit är du som sponsrar aktuell tävling välkommen att mingla med de tävlande. Härifrån har du fin utsikt över tävlingsbanan. Här serveras alltid någon form av tilltugg och dryck.

Hoppas du vill bli en av oss!
Varmt välkommen att höra av dig till:
This is a mailto link
Jenny Mannervik Behnan 073 996 60 13
Lotta Andersson 070 744 42 55
Linköpings Fältrittklubb
Smedstad Ridsportcenter
Ridsportsallén 5, 585 97 Linköping

Skäckponny  med ryttare hoppar över ett grönvitt hinder med Turtlepaylogga på.Turtlepay har sponsrat oss med det här fina hindret.

Ryttare på brun häst hoppar över ett blåvitt hinder med Handelsbankens logga på.Här är Handelsbankens sponsorhinder.

Brun häst med ryttare hoppar över ett gult, vitt och svart hinder med Lejonfastigheters logga på.Här ser vi Lejonfastigheters sponsorhinder.

Uppdaterad: 15 AUG 2009 16:49 Skribent: Rut Jonsson

Postadress:
Linköpings FRK - Ridsport
Smedstad Ridsportcenter, Ridsportallén 5
58597 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelse@linkopingsf...