Hoppa till sidans innehåll

Nyheter ÖRF


Godkänd fortbildning för diplomerade ridlärare level I-III samt licensierade C- och B-tränare 21 oktober 2021 med sitsforskaren och veterinären Maria Terese Engell.
 
Styrelsen i Östergötlands Ridsportförbund sammanträder vid jämna mellanrum under året, och för att ge distriktets medlemmar en möjlighet till insyn i arbetet publiceras efter varje möte en sammanställning kring aktuella frågor.
 

Rising star showjumping

(2021-09-16 11:19)
Ryttarutveckling nivå 1,5 i hoppning
 
Nu är anmälan öppen
 
Hur leder och fördelar vi arbetet hos en förening som driver/samarbetar med ridskola, hur får vi en hållbar ekonomi och arbetssituation? Många bra konkreta verktyg och tips!
 
Rider du på Sveriges och Östergötlands bästa ridskola? Nominera då din ridskola till "Årets ridskola 2021" senast den 20/9.
 
DUS käpphästhoppning med Östgötamästerskap och Agria Käpphästcup genomfördes i samband med att Skogslottens RF arrangerade SM i hoppning på Mantorp Hästsportarena. Polly och Tilde kommer att representera Östergötland i Agria Käpphästcup i Göteborg!
 
Nu startar nivå 1
 
Kursen vänder sig till dig som vill leda unga inom ridsporten. Du ska vara 15 år för att gå ungdomsledarkursen, det finns ingen övre åldersgräns.
 

Sissela Smith

(2021-08-30 09:46)
Östergötlands Ridsportförbund väljer att under Östgötaprofiler lyfta några av våra många kunniga och engagerade personer som finns bland distriktets föreningar. Först ut är Sissela Smith som vill ge vännerna mer tid och drömmer om mästerskap.
 
 
Nu kan du nominera din ridlärare till Årets Ridlärare 2021 (senast 20/9). En bra ridlärare gör det svåra enkelt och får dig att utvecklas på dina villkor. En bra ridlärare väcker lust, lyfter eleverna och gör din stund i stallet till veckans bästa.
 
Välkomna på DUS käpphästhoppning med Östgötamästerskap och Agria Käpphästcup i samband med att Skogslottens RF arrangerar SM i hoppning på Mantorp Hästsportarena. Följ länken till meddelande för käpphästryttare samt startlista.
 
Lördagen den 25 september arrangerar Östergötlands Ridsportförbunds utbildningssektion i samarbete med Linköpings Fältrittklubb Östgöta- och Ridskolemästerskap för lektionsekipage på Smedstad Ridsportcenter i Linköping.
 
Käpphästhoppningen sker i samband med Hopp-SM som arrangeras av Skogslottens RF på Mantorp Hästsportarena 13/8. Vi har även en kvalklass till Agria Käpphästcup där vinnaren får tävla i finalen på Gothenburg Horse Show. OBS! Uppdaterad proposition!
 

Postadress:
Linköpings FRK - Ridsport
Smedstad Ridsportcenter, Ridsportallén 5
58597 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelse@linkopingsf...