Hoppa till sidans innehåll

Öppen WE-bana

11 JUL 2021 19:13
Öppen WE-bana på Smedstad Ridsportcenter vecka 28-30
  • Skapad: 11 JUL 2021 19:13

Smedstads WE-sommarskola, öppen WE-bana vecka 28-30

LFK planerar, i nära samarbete med Haga Stall och Omsorg, för kommande äventyr inom ridsportgrenen Working Equitation. Närmast arrangeras en tävling den 21 augusti. Vi är därför väldigt glada att - utöver Smedstads WE-sommarskola i sociala media – kunna erbjuda förmånen att även träna WE praktiskt under sommaren!

Har du tillgång till privathäst står en teknikbana stå uppställd på ”Lilla utebanan” vid Smedstads Ridsportcenter under veckorna 28-30.

För 135 kr för LFK-medlem och 150 kr för icke-medlem har du tillgång till teknikbanan. Betalning via swish 1235116660 - märk swish med ”WE sommar”. Är du ännu inte medlem och vill bli det, så hittar du mer info här »

Det finns ingen möjlighet att boka banan i förväg, så först till kvarn gäller. Parkera på grusplanen vid infarten till Smedstad Ridsportcenter. Max 5 ekipage på banan samtidigt. Vid eventuell kö till banan så disponerar varje ekipage banan i 45 minuter.

Rid ansvarsfullt och visa hänsyn till varandra ♥. Om du råkat riva eller putta till något hinder fixar du förstås till detta så att du lämnar banan i samma skick som när du kom. Mocka efter din häst efter ridpasset. Om olyckan är framme och något går sönder meddelar du detta till This is a mailto link

Fortsätt följa Smedstads WE-sommarskola på LFK:s Facebook och Instagram och passa på att träna lite extra i sommar, kanske vill du träna inför tävlingen den 21 augusti, för kommande utmaningar eller helt enkelt för att det är kul?

Teknikbanan:
1. Parallellslalom
2. Lans ur tunna
3. Ringen på tjuren
4. Lans i tunna
5. Tre tunnor
6. Fållan
7. Träbron
8. Klockan
9. Grinden
10. Flytta mugg
11. Kannan
12. Enkelslalom

Skribent: Åsa Murhed
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Linköpings FRK - Ridsport
Smedstad Ridsportcenter, Ridsportallén 5
58597 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelse@linkopingsf...