Hoppa till sidans innehåll

Hjärtanshoppet

16 FEB 2020 20:49
Smedstad Ridsportcenters första nationella hopptävling blev en succé.
  • Skapad: 16 FEB 2020 20:49

Linköpings Fältrittklubb i samarbete med HSO AB har genomfört Smedstad Ridsportcenters första hopptävling på Nationell nivå.

Vi lyckades, och som vi lyckades - det blev succé tack vare alla härliga funktionärer, positiva ryttare, generösa sponsorer och intresserade besökare. Stort tack till er alla som bidragit med er tid och ert engagemang före, under och efter tävlingen.

Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana startade under fredagen i 1.30m

Under helgen har LFK haft många hemmaryttare som kommit till start. Malin Baryard Johnsson var en av dem. 

Malin Möllerfalk är vår hemmaryttare som åkt hem med flest rosetter. Placerad alla tre dagar där hon kom tvåa i  fredagens 135, trea och sexa i lördagens 110 och femma i söndagens 115.

Lotta Möllerfalk fick en sjätteplacering i 110 och hade säkert åkt hem med ytterligare en rosett om banan hade varit ett hinder kortare i 110 på lördagen. Istället visade hon en härlig inställning med stort leende och näven i luften innan sista hindret flögs över efter en liten omväg. 

Smedstads ridlärare Annelie Andersson red till sig en åttondeplacering i lördagens 110 och Elsa Boo fick en trettondeplacering i 120 samma dag. Under söndagen fick Sofie Jansson en tredjeplats i 115.

Elin Örnell och Gooldcheer tog hem klubbens första och enda blågula rosett för tävlinghelgen. 


Elin Önell och Gooldcheer

Riktigt härligt att se så många hemmaekipage på plats och väldigt roligt att få se så många fina ritter av både LFK ekipage och alla gäster. Vi säger på återseende och varmt lycka till under den fortsatta tävlingssäsongen.

Skribent: Maria Grundström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Linköpings FRK - Ridsport
Smedstad Ridsportcenter, Ridsportallén 5
58597 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelse@linkopingsf...