Hoppa till sidans innehåll

Aktuellt medlemsbrev


LFK medlemsbrev April 2018

Våren har kommit och hästarna på Smestad ridsportcenter njuter i hagarna.

Årsmötet i februari ledde till en hel del förnyelse i både LFKs styrelse och ungdomssektionen Pionjärs styrelse. Båda verksamheterna har kommit igång på ett bra sätt tycker vi.

I april stöttade klubben HSOAB i arrangemanget när Patrik Kittel besökte Smestad ridsportcenter. Det blev en riktigt lyckad tillställning där Patrik delade med sig av många av sina erfarenheter.

Under våren genomför klubben en grönt kort kurs och den 19 maj kommer LFK anordna en familjedag i samband med Sveriges största hästloppis.

Den 16 juni anordnas LFK cup, klubbtävling för ponny och ridhäst, i både dressyr och hoppning. I anslutning till tävlingen anordnas sommaravslutning och funktionärsfest. Håll utkik efter mer information på vår hemsida och på Facebook.

Pionjär lyckades även i år pricka in en helt fantastisk vårkväll för sin grillkväll. Där fixade tjejerna hamburgare och lekte lekar med ett 15-tal pigga och glada barn. Tidigare i vår anordnades en filmkväll där det till filmen ”Hitta Doris” dukades upp med godis och chips.

Under mars och april har fyra barn, under ungdomssektionens ledning, tränat flitigt för att representera klubben, i maj, i tävlingen ”Vi i stallet”. Vi önskar dem lycka till. De aktiviteter som väntar under våren är en resa till Boda Borg den 13 maj och även TWC (team work cup). Information om detta kommer upp i slussen i stallet och på Pionjärs instagram.

När det gäller tävlingar har två dressyrtävlingar och två hopptävlingar genomförts. Vi har en ny hinderpark sedan i höstas och även ett nytt dressyrstaket. Detta gör banorna inbjudande och arbetet lättare. Organisationen runt tävlingarna går bättre och bättre och vi får mycket beröm för våra tävlingar. Ett dilemma brukar vara bristen på funktionärer, vi har därför testat en funktionärsstege under våren för att visa vår uppskattning till alla som bidrar med sin tid. Att vara funktionär upplever många som väldigt roligt och lärorikt. En insats från dig som klubbmedlem, på tre timmar en helg, är betydelsefullt för LFK. I höst, under oktober och november, väntar dels en lokal dressyrtävling för ridhäst dels lokala/regionala hopptävlingar för både ponny och ridhäst.

Vill du kontakta oss finns alla kontaktuppgifter på hemsidan www.linkopingfaltrittklubb.se. Kom gärna med synpunkter och idéer som kan utveckla vår verksamhet.

Väl mött under våra arrangemang/styrelsen LFK

Uppdaterad: 01 MAJ 2018 17:23
Skribent: Maria Grundström
Epost: Adressen Gömd

Länk till LFKs facebooksida

 

 

   

 

 

Smedstad_Ridsportcenter_logotyp

 

marsab_logga

Postadress:
Linköpings FRK - Ridsport
Smedstad Ridsportcenter, Ridsportallén 5
58597 Linköping

Kontakt:
Tel: 000-000000
E-post: This is a mailto link

Se all info